• Hitzaldia/Tailerra
  • JAKIAK PRESTATU JANARI-HONDARREKIN: ARROZA

    Arroza aliatu ona izaten da beti sukaldean, moldakorra delako eta aukera ugari eskaintzen duelako. Eskola honetan, Julio Flamesek ideia iradokitzaileak emango dizkigu, arroza oinarri hartuta, hozkailuan izan ditzakegun janari-hondarrak aprobetxatzeko.  

    *Tailerrean material guztiak emango dira

    Izena emateko epea bukatu da

    • Adin guztietako hartzaileak
    • Gaztelania
      Euskara
    • Doakoa
    • Inskripzioarekin

    Jarduera nabarmenduak

    Bisita gidatua

    Etorri San Andres Errota ezagutzera eta jakin eraikinaren historia, nola sortzen den energia eta nola egiten den irina barnean energia horrekin.

    Hurrengo eguneanLarunbata 3 de Abendua
    Bisita gidatua

    Jada edateko ona den ura biltegiratzen da Mendillorriko ur-biltegietan, ur hori gure etxeetara iritsi aurretik.

    Hurrengo eguneanLarunbata 3 de Abendua
    Bisita gidatua

    Zentro bikain honetan, jatorrizko pilategiaren kopia bat dago, bolatze tradizionala nola egiten zen ikasteko eta bere historiara pitin bat gehiago gerturatzeko. 

    Hurrengo eguneanLarunbata 3 de Abendua
    Bisita gidatua

    Badakizu etxean edaten duzun ura hemendik joaten dela? Etorri natura-ingurune sinestezin hau bisitatzera eta ezagutu urari buruzko datu interesgarri-interesgarriak.

    Hurrengo eguneanLarunbata 3 de Abendua