• Aisia
  • ARTISAU ERAN EGINDAKO GARAGARDOAK DASTATZEA — 2019

    Egiteko prozesuak, zaporeak, bertako eta inportazioko markak… 

    Artisau eran egindako hiru garagardo dastatuko dira, ospe egiaztatua dutenak, haietako bakoitzerako egokiak diren elikagaiekin batera. 

    Bertako BEER KUPELA enpresarekin egingo da jarduera hau (Nafarroa).

    Irailaren 26an, osteguna, 19:00etan.  Garaiz iristea eskatzen da.

    Oharrak: 

    Dastatze guztiak Atarrabiako San Andres Errotaren instalazioetan egiten dira. 

    Dastatzea egin behar den egunean, izena emandako pertsonek 10 minutu lehenago joan beharko dute lokalera, identifikatzeko.

    Izena emateko epea bukatu da

    • Adin guztietako hartzaileak
    • Gaztelania
      Euskara
    • Doakoa
    • Inskripzioarekin

    Jarduera nabarmenduak